Twitter – något för dig?

Jag har börjat twittra litegrann. Gör det du också! Vet du varför? På Twitter finns så många kloka lärare, skolledare och annat skolfolk som skriver smarta saker som man kan sno och inspireras av. Helt otroligt vilken kunskap som finns samlad där!

Gillar du Facebook men inte vågat prova Twitter än? Du som försöker hålla skillnad på jobb och privatliv kanske stör dig på att vissa (typ jag) skriver om jobb på fejjan ibland så att du tvingas läsa om skola när du bara ville kolla vad dina vänner haft för sig? På Twitter kan man välja att bara följa skolfolk. Då kan man ägna en fortbildningshalvtimme i veckan åt att kika in på Twitter och läsa andras kloka tankar och kanske dela med sig av egna. Bästa fortbildningen!

Läs här vad Skolverket har att säga om Twitter.

Följ mig @ceciliaharsing och markera dina tweets som handlar om skola i Eskilstuna med #etunaskola så kan vi lättare samarbeta och lära av varandra. Hoppas vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s