Med joggingskor och karta

Jag sprang en runda i Regensburg ikväll. Det måste vara det bästa sättet att uppleva en ny stad. Jag sprang ner till Donau och följde floden en bit och sprang sedan upp och i utkanten av centrum. Nästa gång jag springer ska jag välja en annan runda. På det viset borde jag hinna se en del av staden under mina två veckor här. Men kartan får minsann följa med, annars vet jag inte om jag hittar hem igen!

På hemvägen köpte jag en Döner, tyskarnas favoritmat nummer ett. Just det här exemplaret var inte det bästa så jag måste nog prova ett annat ställe nästa gång.Med karta och Döner kommer man långt! 🙂Kram,
Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s