Guldäpplet minsann

En del dagar är lite bättre än andra dagar. Dagar som man blir nominerad till Guldäpplet till exempel, tillhör definitivt de där lite bättre dagarna. Bara det att se mitt namn på listan med nominerade och se att mitt namn omringas av lärare som jag själv hittar mycket inspiration hos, som jag har presenterat i mitt eget klassrum som ”mina idoler”. Det är stort! Ett mycket stolt ögonblick för mig. Så nu lägger jag in den här bilden i högerkanten på bloggen och så myser jag lite en stund. Nominerad till Guldäpplet. Minsann. 🙂

2 reaktioner på ”Guldäpplet minsann

  1. Mari Wolfram Nanberg

    Grattis Cecilia – en stor sak värd att njuta av. Hur det än blir med den faktiska vinnaren i slutändan…

    /Mari (som kommenterar för första gången på sociala medier… tack vare dig!) Hoppas det funkar nu… få se, jag ska alltså välja en profil nu… håll tummarna.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s