Grundordförråd tyska

En lärare i facebookgruppen Lärare i tyska – en nätverksplats (Hej, Anna Gunnarsson!) undrade om det finns en lista över frekventa ord inom tyska språket. Det har jag också känt behov av flera gånger. Idag satte jag därför samman ett gäng av mina gloslistor i Quizlet så att man enkelt ska kunna dela övningarna med elever.

Använd gärna! Klicka på bilden för att komma dit.

Grundordförråd tyska

Einen schönen Tag noch!

Cecilia

3 reaktioner på ”Grundordförråd tyska

  1. Anna

    Hej!
    När jag klickar på bilden får jag meddelandet ”This link is not valid”. Vad gör jag för fel? Säkert något banalt … /Anna Gunnarsson

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s