Chilla, Cecilia!

Vår lärare rekommenderade den här boken och jag var bara tvungen att gå direkt till bokhandeln och köpa den. Jag kan precis höra en kille i min klass när han ber mig stanna kvar vid hans bänk medan han skriver färdigt sin text: ”Men chilla, Cecilia!”. Chillen som verb används även på tyska vilket jag inte var säker på. Nyttig kunskap när eleverna ska berätta om sin fritid: ”Men jag gör ju ingenting så jag kan inte skriva något… jag chillar ju bara!”. Boken handlar om en lärare som beskriver sin galna, absurda och roliga skolvardag i en niondeklass. Det känns precis som en bok för mig!

Kram,
Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s