Radio Schweden i mitt klassrum

I fredags hade jag besök av journalisten Hansjörg Kissel från Radio Schweden, alltså den tyska redaktionen på Sveriges Radio International. Mycket trevligt! Han var med mig på min tysklektion med åttorna och sen satt vi i solen och pratade om min undervisning i synnerhet och intresset för att läsa tyska i allmänhet.

Lyssna lite eller läs reportaget om du har lust. Det är på tyska förstås men ändå. Mina fina elever hörs i alla fall!

http://sverigesradio.se/api/flash/player_embed.swf?8

Jag skickar en liten guldstjärna till Sven Järgenstedt som hörs på filmen jag visar i klassrummet. Han gör bra flippfilmer om grammatiska moment. Kolla in hans youtubekanal!

Cecilia

En reaktion på ”Radio Schweden i mitt klassrum

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s