Sankt Nikolaus Tag

Idag är det Sankt Nikolaustag i Tyskland. Då kommer Sankt Nikolaus med små gåvor till barnen, gåvor som han lägger i barnens skor, stövlar eller strumpor. Men bäst att akta sig, för det är bara snälla barn som får gåvor, de stygga kan istället vänta sig riset!! I Skogstorp är alla barn snälla förstås.

Vi firade den tyska traditionen idag genom att göra bilder av fina saker vi ville säga till varandra. Bilderna lade vi på instagram under vårt konto @tyskaiskogstorp eller på våra egna instagramkonton och taggade med #tyskaiskogstorp. Kika in här för att se våra bilder:

.ig-b- { display: inline-block; } .ig-b- img { visibility: hidden; } .ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; } .ig-b-48 { width: 48px; height: 48px; background: url(//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-sprite-48.png) no-repeat 0 0; } @media only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min–moz-device-pixel-ratio: 2), only screen and (-o-min-device-pixel-ratio: 2 / 1), only screen and (min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min-resolution: 192dpi), only screen and (min-resolution: 2dppx) { .ig-b-48 { background-image: url(//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-sprite-48@2x.png); background-size: 60px 178px; } }
Instagram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s