Modala hjälpverb i tyska

Mina åttor uttryckte att de behöver lära sig vad ska, vill och kan och så där heter på tyska. Självklart ska de få det! Här är en film om modala hjälpverb i presens. Jag har en övning i Quizlet där eleverna kan träna in formerna. (Tack Jesper Ek, jag kopierade din och ändrade bara lite 🙂 )

Cecilia

2 reaktioner på ”Modala hjälpverb i tyska

    1. Vad fint ni har gjort! Visst är det något speciellt med att höra sina elever förklara grammatik? 🙂 Några av mina nior har gjort liknande filmer som repetition fast enbart för sig själva. Jag har sparat din länk till nästa läsår och återkommer garanterat. Tack!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s