Jag är i Lindau!!!

  
Vilken lyckost jag är som lyckades få till en semestervecka vid Bodensjön! Jag njuter av att få tjuvlyssna på Lindauborna och alla tyska turister och att få prata tyska med folk som förstår allt jag säger 😝 (no offence, mina kära elever).

Vi flög till München och tog sen tåget till Lindau, en resa på knappt tre timmar. Som vanligt i Tyskland går det att lita på att tågen går när de ska och kommer fram i tid. Det är billigt och enkelt att själv planera sin resa. Allt bara fungerar. Jag gillar tåg, skönt att  kunna sitta stilla och se den vackra naturen flyta förbi. 

Lindau lever upp till vissa av mina förväntningar och överträffar andra. Jag slås gång på gång av lugnet som präglar staden. Ingen stress och inga onödiga ljud. Och så vackert! 

Som turist åker man gratis med stadens bussar, bra grej! Bussen gör att det känns som hamnar mitt i den tyska vardagen och det gillar jag.

Imorgon åker vi vidare till Bregenz som ligger en mil härifrån på den österrikiska sidan.

Cecilia

En reaktion på ”Jag är i Lindau!!!

  1. Pingback: Lindauprojektet avslutat – ännu en blogg | PedagogCecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s