Kvällens måltid

Vissa saker måste man bara äta när man är i Bayern. Kvällens måltid tillhör just den här ”måste-väl-äta-men-egentligen-skulle-jag-äta-vad-som-helst-annat-kategorin”. Ur menyn valde jag Bayerischer Schweinebraten mit Weltenburger-Dunkelbiersosse, Reibeknödel und Specksauerkraut vilket ungefär betyder fläskstek med sås gjord på mörkt öl av märket Weltenburg, palt och surkål med extra fett (det är nu jag önskar att jag vore spansklärare och fick äta tapas hela dagarna, haha).Schweinebraten, Reibeknödel och Specksauerkraut.

 

Menyn.

Kram,
Cecilia


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s