Tillbaka efter bebisåret

Ett års föräldraledighet går fort. Nu är jag tillbaka sedan terminsstarten och har hunnit få koll på vad som har hänt i skolvärlden när det gäller IKT-området. Quizlet live har kommit stort, Zaption har försvunnit, Google Formulär har fått en självrättningsfunktion och appen XNote kan bli vårens hit. Min skola har också äntligen kommit igång ordentligt med skolportalen VKlass. Mycket möjligt att jag återkommer till några av dessa i separata inlägg senare.

Det är härligt att vara tillbaka i skolan igen! 🙂

Allt gott!

/Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s