När andra bloggar om lilla mig…. :)

När jag föreläser utgår jag alltid från en presentation och mina tankar kring vad jag vill säga om varje bild. Något manus har jag aldrig skrivit för det kan jag ändå aldrig klara av att hålla mig till utan jag måste få tillåta mig att prata ur hjärtat på något sätt. Dock tänker jag ibland när jag får frågan att köra samma föreläsning igen att det hade varit bra att ha det där manuset… Ikväll vill jag länka till ett blogginlägg som sammanfattar min Frödingföreläsning från SETT så bra så att jag själv kan gå tillbaka och läsa inlägget för att minnas vad jag har sagt 🙂

Läs Maria Olsens blogginlägg här. Maria är förstelärare inom Kalmarsunds Gymnasieförbund sedan höstterminen 2014. Legitimerad gymnasielärare i svenska, engelska och tyska. Undervisar för närvarande på ungdomsgymnasiet och komvux.

Tusen tack, Maria, för din fina sammanfattning. Jag följer dig tillbaka!

Cecilia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s